Vervoer vanuit Assen en omstreken

Als u een eigen onderneming heeft in Assen of in de omgeving van Assen kunt u voor alles op het gebied van vervoer terecht bij ons koeriersbedrijf. Uw professionele koerier uit Assen draagt zorg voor uw gehele transport.

Wij regelen onder andere uw voorraadbeheer, distributie of uw spoedzendingen. Voor een onderneming is het van belang dat de logistiek goed geregeld is. Is uw bedrijf hier deels van afhankelijk? Wij nemen graag de verantwoordelijkheid van u over. Ook als u een bedrijf buiten Assen heeft, staan wij voor u klaar. Vraag naar de mogelijkheden, wij verzorgen uw vervoer zoals u dat wenst.

Waarom vervoer door onze koerier?

Als u uw vervoer laat regelen door ons koeriersbedrijf garanderen wij u kwaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en een snelle service. Onze chauffeurs doen meer dan het vervoer alleen. Wij denken graag met u mee. Zo worden alle pakketten die wij bezorgen standaard verzekerd. Daarnaast bent u bij ons zeer voordelig uit.

Wij hebben één centraal meldpunt van waaruit alle verzendingen geregeld worden. Als u ons inschakelt voor uw vervoer, is er snel iemand van ons bedrijf ter plaatse om uw zending op te halen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan.