Wij bezorgen uw pakket

Wilt u iemand verrassen met een pakket? Maar heeft u zelf geen tijd om het te bezorgen of is het te ver weg voor u? Als u in Assen of omgeving van Assen woont bent u bij ons koeriersbedrijf aan het juiste adres. Wij bezorgen en halen pakketten door heel Nederland.

Zelfs in het buitenland bezorgen wij uw pakket. Doordat wij beschikken over veel verschillende wagens hebben wij voor elk pakket het perfecte vervoersmiddel. U betaalt dus nooit meer dan nodig is! Voor kleine zendingen gebruiken wij bestelwagens en voor grotere gebruiken we bijvoorbeeld vrachtwagens.

Betrouwbaarheid bij het bezorgen van uw pakket

Uw koerier uit de regio Assen staat garant voor betrouwbaarheid. Dit waarborgen wij onder andere doordat u altijd een afgetekend ontvangstbewijs van ons krijgt. U weet precies door wie en wanneer uw pakket is aangenomen. Daarnaast zijn uw zendingen standaard verzekerd.

Wilt u graag waardevolle eigendommen of documenten laten bezorgen? Als de verzekering uw pakket niet dekt, is bijverzekeren voor ons geen enkel probleem. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u direct uw pakket laten bezorgen vanuit Assen of regio Assen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.